onsdag 8 juli 2009

Vardagsfakir

Spikmattan får ta mycket kritik. I en artikel i DN står att det gör ont, är dyrt och saknar effekt. Jag har en spikmatta - en julklapp som legat till sig i 1,5 år. Jag började använda den för en månad sen eftersom min vänstra axel får slita ont med att bära en tiokilosbebis. Efter många dagar med Ipren 400 så tänkte jag att det kan ju inte bli sämre i alla fall.
En spikmatta gör ont när man tar med fingrarna på de vassa piggarna - det gör inte ont när man lägger sig på den. Efter några minuter börjar det dunka och man känner hur blodcirkulationen kommer igång. Det är möjligt att den inte botar impotens, övervikt, stress och huvudvärk men min axel blir som ny efter 20 minuter på mattan. Det är väl ungefär som en värmedyna som ger lite massage - skönt med andra ord. Testa om du får chansen - innan du avfärdar den...

4 kommentarer:

Evas värld sa...

Ja jag testade ju din matta Sara - och jag har verkligen varit tveksam innan. Framför allt till marknadsföringen. Men det var riktigt skönt och avkopplande märkligt nog. Lite som massage!

Helga sa...

Intressant att höra. Har nämligen funderat på att ge en till maken i födelsedagspresent. Han har jämt så ont i ryggen. Men så har jag hört så mkt delade meningar sista tiden så vi får väl se..... Vet iaf en som är nöjd.

Carina sa...

Jag har oxå en spikmatta och den använder vi alla i familjen. Men jag främst för min onda rygg/svank och den hjälper faktiskt!!!! Hoppas allt är bra med er och att vi ses snart! Kram=)

OLESSIA sa...

hehe